Heerlijke Choco kruidnoten bestellen

Heerlijke choco kruidnoten voor sinterklaas zijn onmisbaar rond deze tijd. Onze bakkers staan er weer vroeg voor op om er weer een intense smaak aan te geven. En die intense smaak proeft u! Wij bakken onze heerlijke choco kruidnoten met zorg en bakken ze met de fijnste en verste kruiden van het land. Met onze eigengemaakte chocolade maken we onze heerlijke choco kruidnoten helemaal af.
Choco kruidnoten hebben een lekkere smaak door de heerlijke chocolade eromheen. Het is heerlijke bij wat te drinken of om gewoon lekker zo op te eten. Als uw mond inmiddels een heerlijke sensatie nodig heeft kunt u hier klikken om onze heerlijke choco kruidnoten te bestellen!
 
Onze eigengemaakte choco kruidnoten wordt verzonden per doos van 4 kg. U kunt deze heerlijke choco kruidnoten op komen halen of als uw bestelling meer is dan €1000,-, dan word uw bestelling gratis bij u bezorgd.
 
Bij onze heerlijke choco kruidnoten blijft het niet, we hebben nog veel meer lekkere delicatessen voor bij sinterklaas of kerst! Kijk hier maar eens onder:

Offerte aanvragen
Speciale verzendopties? Grotere aantallen?
Vraag eenvoudig offerte aan en ontdek onze service
Wij doen er alles aan om u binnen enkele uren een passende offerte aan te bieden.


Velen gingen u voor:
Logo van Eneco Logo van Oad Reizen Logo van AD benelux

Voordelen van onze service
  • Scherpe prijs
  • Hoge kwaliteit
  • Gemakkelijk besteld
  • Snelle levering